MG Movers

EnglishRomanian

Despre noi

Mutam mobila, cu placere!

A te muta dintr-o locatie in alta nu este neaparat cel mai fericit moment. Dincolo de bucuria inerenta ca ajungi intr-un loc nou, vin si intrebarile: cu ce car, cine ma ajuta, cum impachetez totul, daca mi se strica mobila, daca nu stiu sa demontez si sa montez, cate  drumuri trebuie sa fac.

Compania noastra s-a infiintat pentru a raspunde tuturor acestor intrebari foarte simplu: Noi, MG Movers. Avem masini, ambalaje speciale, avem o echipa de oameni bine instruiti, puternici si meticulosi si mai ales, avem o experienta bogata in a reloca birouri, depozite de produse si bunurile personale ale unei familii.

Avem la dispozitie o flota intreaga de masini, de la autoutilitare care pot circula in oras, pana la tiruri care sa transporte cam tot ce trebuie mutat de la un capat al tarii la altul sau chiar in strainatate.

Relocarea este un proces complex. Fiecare obiect trebuie sa ajunga la destinatie in buna stare si mai ales, lucrurile nu trebuie sa se incurce intre ele. Acest lucru este esential mai ales in cazul relocarilor de birouri unde calculatoarele si dosarele celor de la marketing nu trebuie sa se amestece cu cele ale colegilor de la contabilitate.

Intreg procesul, de la inventariere, impachetare si pana la despachetare, montare acolo unde este cazul si receptia primirii este atent gandit de specialistii nostri si pus in practica, etapa cu etapa, de personal dedicat.

Alegerea unei companii de profil pentru relocare este, cu siguranta, mult mai eficienta decat relocarea prin surse proprii, iar principalul beneficiu este timpul. Echipele noastre pot lucra si in afara orelor de program astfel incat, timpul de intrerupere al activitatii sau timpul in care o familie nu isi poate folosi mobila, sa fie minim.

Oferim clientilor nostri servicii complete, inclusiv depozitare temporara atunci cand locatia la destinatie nu poate primi in conditii optime obiectele ce trebuie sa plece din locatia curenta.

Va mutati? Nu va mai faceti griji cu privire la mobila ce trebuie carata pe scari sau daca vor incapea in masina. Ne ocupam noi. De la A la Z.

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp!
Powered by