MG Movers

EnglishRomanian

Mutari Bucuresti Ilfov

Nu mai este de mult timp o noutate ca perioada pandemiei ne-a afectat pe toti. Unii au ramas fara jobul pe care il aveau de ani de zile, altii si-au vazut salariul diminuat, la fel de bine cum multe firme au fost inchise sau si-au restrans activitatea.

In multe dintre aceste cazuri, a aparut necesitatea unei schimbari in legatura cu locuinta, biroul, spatiul comercial ori hala persoanelor afectate, deopotriva fizice si juridice.

Pe acest fond am inregistrat cresteri semnificative ale cererilor pentru mutari locuinte Bucuresti si mutari locuinte Ilfov, mutari firme Bucuresti si mutari firme Ilfov, respectiv mutari birouri Bucuresti si mutari birouri Ilfov. De cele mai multe ori, clientii fie renunta la chirie pentru a se muta in provincie sau intr-o alta locuinta din Bucuresti sau Ilfov, insa cu un pret mai mic, fie renunta la birouri sau spatii comerciale pentru a reloca activitatea angajatilor la domiciliu, in cazul primei categorii, sau pentru a reloca spatiile comerciale in spatii mai mici, in cazul celei de-a doua categorii.

Bineinteles, exista si cazuri de suspendare a activitatii, in care dincolo de serviciile de mutari firme Bucuresti si mutari firme Ilfov, respectiv de relocari firme Bucuresti si relocari firme Ilfov, apare si necesitatea serviciilor de depozitare marfa, depozitare bunuri si depozitare mobila.

Aceasta deoarece firmele respective renunta la birouri, spatii comerciale sau hale pe o perioada nedeterminata, astfel incat trebuie sa gaseasca o solutie pentru depozitare de marfa, bunuri si mobila.

Solutia aceasta o oferim clientilor nostri prin intermediul depozitelor M&G Movers ori ale partenerilor, in baza unei oferte personalizate in functie de fiecare situatie in parte. Principalele motive pentru care serviciile noastre se bucura de aprecierea clientilor constau in seriozitatea colaborarii, in flexibilitatea oferita si in intelegerea nevoilor acestora, precum si in conditiile comerciale rezonabile.

Un alt serviciu pe care il oferim clientilor nostri este cel de debarasare locuinte Bucuresti si debarasare locuinte Ilfov, debarasare birouri Bucuresti si debarasare birouri Ilfov, debarasare spatii comerciale Bucuresti si debarasare spatii comerciale Ilfov, respectiv debarasare hale Bucuresti si debarasare hale Ilfov.

Si pentru acest serviciu primim numeroase cereri de oferta, deoarece multi fosti locatari, indiferent de vorbim despre locuinte, birouri, spatii comerciale sau hale, renunta la spatiul respectiv si lasa acolo marfa, bunuri si mobila, desi aveau obligatia de a preda inapoi bunul in starea in care l-au primit.

In aceste situatii, oferim noilor chiriasi servicii de debarasare cu promptitudine, seriozitate si eficienta pentru a se putea instala in noul spatiu in cel mai scurt timp posibil – de regula, chiar in aceeasi zi!

Asadar, echipa M&G Movers va sta la dispozitie pentru servicii de mutari Bucuresti, mutari Ilfov, relocari Bucuresti si relocari Ilfov. Pentru realizarea unei oferte personalizate, unul dintre colegii nostri se va deplasa la spatiul ce face obiectul mutarii sau debarasarii pentru a analiza conditiile operatiunii. Pentru aceasta, ne puteti contacta la numarul de telefon 0721 554 083 sau pe adresa de mail office@mgmovers.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp!
Powered by