MG Movers

EnglishRomanian

Mutari birouri Bucuresti Ilfov

Iată că a venit și „Valul 4”, iar starea de alertă s-a prelungit.

Conform datelor privind rata de incidență, sunt deja localități cu risc de a fi trecute în carantină. Un scenariu neplăcut, dar cu care, din păcate, ne-am obișnuit, și peste care vom trece cu siguranță.

În ciuda acestui scenariu, am înregistrat multe cereri din partea companiilor ce se întorc la birou. Mulți dintre angajații lor s-au vaccinat sau au avut deja COVID-19, astfel încât imunizarea colectivă în zonele urbane, conform statisticilor, este de aproximativ 60%-65%.

Pe acest fond, foarte multe companii apelează la serviciile noastre de mutari birouri, mutari birouri Bucuresti si mutari birouri Ilfov, pentru a se putea concentra pe activitățile lor, în timp ce noi implementăm procedurile de relocare cu discreție, atenție la detalii și profesionalism.

În egală măsură, tot în această perioadă am înregistrat multe cereri și din partea celor care au decis să-și achiziționeze o casă la marginea Bucureștiului, segmentele de vârstă fiind destul de variate, de la 30 de ani la 65 de ani.

Și acești clienți au preferat să nu se complice cu dezasamblarea mobilei, cu înfolierea acesteia, cu transportul mobilei și restului de bunuri sau cu asamblarea mobilei la noua locuință, așa că ne-au delegat nouă toate aceste sarcini de mutari locuinte, mutari locuinte Bucuresti si mutari locuinte Ilfov, pe care le îndeplinim cu devotament încă din 2008 când a luat naștere compania de mutări M&G Movers.

De atunci am acumulat foarte multă experiență, ne-am rafinat procedurile interne de lucru și ne-am extins considerabil portofoliul de clienți, astfel încât, în prezent, putem să oferim clienților noștri garanția unor operațiuni impecabile de mutari birouri, mutari birouri Bucuresti si mutari birouri Ilfov, respectiv mutari locuinte, mutari locuinte Bucuresti si mutari locuinte Ilfov.

Compania noastră dispune de autovehicule de transport moderne, personal calificat cu experiență în domeniul mutari birouri, mutari locuinte, mutari nationale, mutari internationale și debarasari locuinte, o gamă largă de ambalaje speciale, folosite pentru împachetarea bunurilor dumneavoastră, folie transparentă pentru protejarea mobilierului, folie adezivă pentru lipirea ansamblelor de ambalare etc.

Pe site-ul noastru www.mgmovers.ro găsiți toate detaliile activității noastre și chiar testimoniale din partea clienților noștri.

Pentru a primi o ofertă personalizată, unul dintre operatorii M&G Movers se va deplasa la spațiul ce face obiectul mutării pentru a analiza cerințele lucrării și nevoile dumneavoastră. Așadar, așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0721 554 083 sau pe adresa de e-mail office@mgmovers.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp!
Powered by