MG Movers

EnglishRomanian

Mutari birouri Bucuresti

După începutul pandemiei în martie 2020, am înregistrat o creștere foarte mare pe segmentul de mutari birouri Bucuresti în sensul că foarte multe companii cu activitate la sediu sau punct de lucru au trimis angajații să lucreze de acasă, fiind mutate birouri întregi fie la angajați acasă, fie în depozite sau chiar spre casare. A trecut un an și jumătate de atunci, a apărut vaccinul împotriva COVID-19 și din ce în ce mai multe companii inversează trendul de anul trecut, chemându-și angajații să lucreze din nou de la birou.

Firma M&G MOVERS este o firmă cu experiență în mutari birouri, mutari birouri Bucuresti, mutari locuinte, mutari locuinte Bucuresti, mutari internationale, mutari nationale și debarasari locuinte, dispunand de personal calificat pentru a asigura integritatea bunurilor pe tot parcursul mutarii.

În plus, această experiență de peste 12 ani în sectorul de mutări este confirmată nu doar de continuitatea pe piață, ci și de colecția noastră de scrisori de recomandare de la companii precum Zepter, Lukoil, Galeriile Artmark sau Alexander Hughes Romania, colecție pe care o puteți consulta la noi pe site: www.mgmovers.ro/testimoniale/.

Fiecare proiect este diferit, iar noi îl tratăm ca atare. Fiecare companie are propriile ei nevoi pe care ne asigurăm că le înțelegem în totalitate încă de la bun început, din momentul în care operatorul M&G Movers ajunge la sediul sau punctul dumneavoastră de lucru pentru a evalua condițiile proiectului.

Astfel, nu ne vom rezuma doar la încărcarea, transportul și descărcarea bunurilor, ci, la cererea clientului, vom efectua inclusiv demontarea mobilei din vechea locație și montarea acesteia în noua locație, astfel încât activitatea de mutare să decurgă cât mai comod pentru client.

Rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor, la un nivel înalt de calitate. Autovehicule de transport moderne, personal calificat cu experiență în domeniile de mutari birouri, mutari birouri Bucuresti, mutari locuinte, mutari locuinte Bucuresti, mutari internationale și mutari nationale, precum și o gamă largă de ambalaje speciale folosite pentru împachetarea bunurilor, folie transparentă pentru protejarea mobilierului, folie adezivă pentru lipirea ansamblelor de ambalare etc.

Servicii sigure, de calitate și care nu doar că vă scapă de stresul mutării, ci vă câștigă timp și energie și vă oferă garanția integrității bunurilor mutate. Un telefon sau e-mail transmis, iar noi vom răspunde prompt solicitărilor dumneavoastră.

Așadar, echipa M&G Movers vă stă la dispoziție pentru servicii de mutari birouri, mutari birouri Bucuresti, mutari locuinte, mutari locuinte Bucuresti, mutari nationale și mutari internationale. Pentru oferte personalizate, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0721 554 083 sau pe adresa de mail office@mgmovers.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp!
Powered by