MG Movers

EnglishRomanian

Mutari birouri si mutari locuinte

Locuiești în București, a trecut vara și ai terminat de construit casa mult visată, iar acum ești nerăbdător să te muți într-o zonă frumoasă din Ilfov, împreună cu familia, la „casă nouă”?

Te-ai săturat de traficul infernal din București și ai reușit în final să construiești clădirea de birouri necesare firmei tale, undeva în apropiere, în Ilfov?

Ești în renovări și ai nevoie de un spațiu pentru depozitarea temporară a bunurilor personale?

Sau poate că sunteți plecat în străinătate și doriți să vă utilați casa pe care tocmai ați construit-o cu mobilier fabricat în Spania, Italia, Franța, Germania, etc. sau doriți să faceți un cadou de casă nouă copiilor sau părinților, cu mobilier din străinătate, veți avea nevoie de o firmă specializată în mutari internationale.

Dacă vă regăsiți în cele descrise mai sus și ai nevoie de ajutor, firma M&G MOVERS vine în întâmpinarea cerințelor dumneavoastră cu o ofertă bogată de servicii de mutari Bucuresti, mutari Ilfov, mutari internationale, mutari nationale, mutari locuinte, mutari locuinte Bucuresti, mutari birouri, mutari birouri Bucuresti, debarasari locuinte și depozitări, în cele mai bune condiții, la prețuri decente.

Experiența acumulată în cei peste 12 ani de activitate, atât în proiecte de mutari birouri si mutari birouri Bucuresti, cât și în proiecte de mutari locuinte si mutari locuinte Bucuresti, ne-a permis să ne rafinăm procedurile de lucru până în punctul în care integritatea bunurilor mutate este asigurată în proporție de 100%!

Dovadă a acestei experiențe este colecția noastră de scrisori de recomandare primite de la companii precum Galeriile Artmark, Lukoil sau Alexander Hughes Romania, scrisori pe care le puteți consulta la noi pe site: www.mgmovers.ro/testimoniale/.

Suntem pregătiți să vă asigurăm confortul și siguranța necesară în astfel de activități deloc plăcute, să vă scăpăm de stresul inerent acestora, oferindu-vă servicii de calitate la standarde ridicate.

Pentru toate aceste activități dispunem de o echipă de oameni bine instruiți, puternici și meticuloși și mai ales, cu o experiență bogată în a reloca bunurile unei companii sau bunurile unei familii.

Așadar, echipa M&G Movers vă stă la dispoziție pentru servicii de mutari locuinte, mutari locuinte Bucuresti, mutari birouri, mutari birouri Bucuresti, mutari nationale, mutari internationale și debarasari locuinte.

Fiecare ofertă este personalizată în funcție de necesitățile efective ale clientului după ce un operator M&G Movers se va deplasa la biroul sau locuința ce urmează să fie mutată pentru a evalua proiectul.

În acest sens, așteptăm cererile dumneavoastră la numărul de telefon 0721 554 083 sau pe adresa de mail office@mgmovers.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp!
Powered by