MG Movers

EnglishRomanian

Mutari internationale de locuinte si birouri

Aveți nevoie de ajutor în mutari internationale, sunteți stresat din cauza relocării unui volum mare de echipamente și mobilă?

Doriți să deschideți un birou în străinătate și trebuie să faceți mutari internationale de marfă și echipamente de birou?

Sau poate că doriți să vă mutați locuința într-o altă țară.

Nimic mai simplu pentru dumneavoastră.

Firma M&G MOVERS, cu experiență de aproape 14 ani în mutari internationale, mutari nationale si debarasari locuinte, vă stă la dispoziție.

Această experiență ne permite, alături de autovehiculele de transport marfă și personalul calificat, să îndeplinim cu succes fiecare lucrare. Nu este vorba doar de atenție la detalii și respectarea timpilor de lucru asumați, ci și despre cunoștințe de demontare și montare mobilă și mai ales formalități vamale.

De aceea, vă recomandăm

Ce trebuie să faceți dumneavoastră?

Simplu. Contactați-ne la numărul de telefon 0721 554 083 sau pe adresa de e-mail office@mgmovers.ro pentru a stabili fie o întâlnire la biroul sau locuința ce trebuie mutată sau, dacă vă mutați din afară în țară, vom stabili un call pe WhatsApp/FaceTime/Skype/Zoom pentru a ne arăta despre ce este vorba.

După întâlnire sau după call, vom concepe o ofertă personalizată în funcție de serviciile pe care le doriți. Cei mai mulți dintre clienții noștri vor să scape de tot stresul și aleg să ne lase pe noi să ne ocupăm de tot – de la demontarea mobilei și împachetarea acesteia până la montarea ei la destinație.

Indiferent de proiectul dumneavoastră, vă asigurăm că va ieși exact așa cum vă doriți: rapid, fără surprize și profi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp!
Powered by