MG Movers

EnglishRomanian

Mutari internationale profesionale

Locuiți în România și sunteți plecat la muncă în străinătate de ceva timp? Pandemia a perturbat o mare parte din activități, unele fiind efectiv închise, iar acolo unde a fost posibil s-a procedat la telemuncă (lucrul de la domiciliu). În ultima perioadă se procedează din ce în ce mai mult la acest tip de serviciu, respectiv lucrul de acasă, făcând posibil să fiți angajat la o firmă din Franța, Germania, Italia, Spania etc. dar să locuiți efectiv în România.

Până în acest moment ați locuit în străinătate și, ca orice român gospodar, ați agonisit suficienți bani încât să vă cumpărați o casă în România, unde să locuiți cu familia și totodată să lucrați pentru firma din străinătate. Acum apare o problemă a mutatului din străinătate în România. Aveți ceva mobilă de care nu vreți să vă despărțiți, precum și multe alte electrocasnice pe care doriți să le aduceți la casa nouă.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, firma M&G MOVERS, cu o experiență bogată în mutari internationale, mutari nationale, debarasari locuinte si depozitari, vă așteaptă la discuții în vederea pregătirii unei oferte avantajoase, care să vă scape de stres. Bineînțeles, vom purta aceste discuții pe WhatsApp/telefonic/Zoom/Skype.

Firma noastră dispune atât de autovehicule de transport moderne, cât și de personal calificat cu experiență în domeniul de mutari internationale, mutari nationale si debarasari locuinte. De asemenea, vă oferim o gamă largă de ambalaje speciale, folosite pentru împachetarea tuturor bunurilor dumneavoastră, precum și folie transparentă pentru protejarea mobilierului sau folie adezivă pentru lipirea ansamblelor de ambalare.

Pe pagina noastră www.mgmovers.ro vă prezentăm oferta noastră despre care sutele de clienți pe care i-am servit până în prezent, poate cu câteva excepții, vă vor spune că satisface în totalitate necesitățile acestora și că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor, la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Așadar, echipa M&G Movers vă stă la dispoziție pentru servicii de mutari internationale, mutari nationale și debarasari locuinte. În cazul imobilelor aflate în străinătate vom face un apel video pe WhatsApp pentru a estima volumul de muncă necesar și în câteva minute veți avea oferta noastra personalizată cu toate serviciile de care aveți nevoie. Așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0721 554 083 sau pe adresa de e-mail office@mgmovers.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp!
Powered by