MG Movers

EnglishRomanian

Mutari internationale si europene

Societatea noastră, M&G Movers SRL, este o companie românească înființată în 2008 ce activează în domeniile de mutari internationale si mutari nationale.

Dacă sunteți plecat în străinătate și doriți să vă utilați casa pe care tocmai ați construit-o în țară cu mobilier fabricat în Spania, Italia, Franța, Germania, etc. sau doriți să faceți un cadou de casă nouă copiilor sau părinților, cu mobilier din străinătate, veți avea nevoie de o firmă specializată în mutari internationale.

De asemenea, dacă doriți să vă mutați definitiv în străinătate și aveți multă mobilă și multe obiecte pe care vreți să le luați cu dumneavoastră în noua locuință de acolo, veți avea nevoie de serviciile unei companii de mutari internationale. Același lucru este valabil nu doar pentru locuințe, ci și pentru birouri.

Firma noastră dispune de personal cu experiență bogată în activitatea de mutari internationale, astfel încât bunurile dumneavoastră vor ajunge în noua locație în siguranță și în deplină integritate. În prezența dumneavoastră vom efectua inventarierea bunurilor ce urmează a fi mutate și vom identifica cele mai adecvate soluții de împachetare.

Cel mai important pentru dumneavoastră este faptul că, alegând serviciile noastre, nu veți beneficia doar de încărcarea, transportul și descărcarea bunurilor, ci, la cererea dumneavoastră, vom efectua inclusiv demontarea mobilei din vechea locuință și montarea acesteia în noua locuință. Acest serviciu este unul deosebit de apreciat de către clienții noștri. În acest sens, vă invităm să consultați câteva scrisori de recomandare primite de la clienți precum Artmark, Lukoil sau Alexander Hughes România: https://mgmovers.ro/testimoniale/.

Autovehicule de transport moderne, personal cu experiență în domeniile de mutari internationale și mutari nationale, o gamă largă de ambalaje speciale folosite pentru împachetarea bunurilor, bun simț și seriozitate – toate acestea ne-au ajutat să rămânem pe piață încă din 2008 și să ni se încredințeze mii de lucrări de mutari internationale.

De aceea, suntem convinși că vă putem fi de un real folos și dumneavoastră, motiv pentru care așteptăm să ne contactați telefonic la numărul 0721 554 083 sau pe mail la adresa office@mgmovers.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp!
Powered by